dijous, 5 de juliol del 2012

Super poders...


A cas soc invisible? pot ser que tingui un súper poder i ni m'havia adonat?
moltes vegades pensó que ho soc,per la manera d'actuar del mon.
Amics de toa la vida que desapareixen, promeses que es trenquen amb mes facilitat que es fan, persones que creies que sempr ehi serien fins que han deixat d'estar-hi,i d'altres en canvi que no haguessis pensar mai que serien un sport,i ho son,alla están per escoltar i ajudar siempre que es necesiten,i sense demanr-ho.

Hi ha mes super poders,extranys, com la gen de roca,com el del 4 fantástics,gent que ni set ni pateix,que nomes diuen el que s'espera que diguin sense sentir-ho.
tambe hi ha d'el tipus  home antorxa,capaços de projectar foc,arrassar amb tot i volar molt rapid al següent univers personal per seguir arrassant sense pietat.

I per ultim i no menys important,el cervell del grup,el tipus de gent que pensa i repensa les coses,fa estràtegies,planifica les paraules els moviments,les accions tot d'acord a un pla per aconseguir els seus objectius sense pensar ni un segon que a la resta del mon pot haver de pagar la factura de tot plegat.



Veien aquet super grup de suprer herois,casi prefereixo no ser l'home invisible, ja m'esta molt be qui soc,un noiet de poble preocupat per el creixement dels enciams,perque no caigui una pedregada que ens deixi sense collita,per coses mes rurals i per el sentir d'un planeta massa castigat.




1 comentari:

  1. Però de fet tu sí que tens un superpoder! El poder de dir el que penses, de sentir sense mesura, de tenir clar el que vols (i el que no vols), el poder de evolucionar i crèixer dia a dia... i aquest poder et farà ser un heroi encara que sigui només al teu interior!
    Salut

    ResponElimina